Posljednje gledano: 0 Proizvoda
  • 091 955 06 97 (pon-pet: 8.00-16.00)

Jelovnik - 3D UV Spot (Opcija ispisa s 3D UV spot lakom)

Tisak ugostiteljskih jelovnika i cjenika sa opcijom tiska parcijalnim lakom!

Prikazujem 1 do 8 (od 8 proizvoda)
Namizni ceniki - speti z zico-intro.png
Namizni ceniki - speti z zico-intro.png
Kada je vaša ugostiteljska ponuda pića i hrane opsežna, dostupni su standardni formati jelovnika s izborom od 8-24 stranice, koje su povezane klamanjem sa žicom na stražnjoj strani.

Klamanje žicom je uvez u kojem se otisnuti listovi na stražnjoj strani dvaput učvršćuju i presavijaju na pola.

Jelovnici su tiskani na debljem kartonu od 200 do 300 g/m2 i dodatno zaštićeni plastifikacijskom folijom u sjajnom ili glossy finišu.

Plastifikacijom štitimo papir od trošenja i vlage te mu tako produžujemo vijek trajanja, a ujedno proizvod dobiva premium izgled.

Za WOW efekt, određeni elementi na korici ili omotu vašeg jelovnika mogu biti tiskani 3D parcialnom lakom. Vjerujte, vaš će gost biti oduševljen!

Odaberite dimenziju koja vam odgovara i nastavite s kupovinom!
Savjet: ako nemate znanja za korištenje programa za grafički dizajn i trebate pomoć u pripremi datoteke za ispis jelovnika, predlažemo da u našoj online aplikaciji E-Market pronađete izvođača koji odgovara vašim željama, potrebama i cijenama.

Uvjereni smo da ćete uz njegovu pomoć dobiti kvalitetnu pripremu za tisak te ćete biti zadovoljni konačnim proizvodom. E-Market

Klamani (Saddle-Stitched) restoranski cjenici i jelovnici – spoj praktičnosti i elegancije.

Jedna od najpopularnijih metoda uvezivanja cjenika i jelovnika je uvezivanje žicom, također poznato kao Saddle-Stitched. Robusni i izdržljivi uvez osigurava da stranice ostanu čvrsto spojene čak i kod česte uporabe, a stranice se otvaraju ravno, što gostima olakšava čitanje i pregledavanje ponude!



U svijetu ugostiteljstva važni su detalji. Jedan od tih važnih detalja su cjenici i jelovnici restoranskih stolova. Ovi cjenici nisu samo praktičan alat za prezentaciju jela i pića, već i važan dio cjelokupne slike vašeg ugostiteljskog objekta.

Restoranski cjenici neizostavni su dio svakog restorana, kafića ili bara. Oni su prvo što gosti primijete kada sjednu za stol i često odlučuju o prvom dojmu. Kvalitetno dizajnirani i tiskani cjenici ne samo da uljepšavaju izgled Vaše gostionice, već i unapređuju doživljaj Vaših gostiju.

Stolni cjenici imaju nekoliko funkcija. Jasnom i transparentnom ponudom jela i pića gostima olakšavamo odabir, informiramo se o ponudi i cijenama pića, možemo istaknuti posebne ponude, dnevna jela ili nove artikle,... Dobar raspored i izloženost popularnih jela ili pića mogu izravno utjecati na povećanje prodaje.

Prilikom grafičke pripreme stolnih cjenika važno je voditi računa o vizualnoj privlačnosti, stoga koristite boje, fontove i slike koje su u skladu s vašim brendom i ambijentom ugostiteljskog objekta, pritom pazite na čitljivost i osigurajte jasan i transparentan dizajn s dovoljno prostora između elemenata do cjenika bit će lako čitljivi.
U Demago Printu koristimo najbolje materijale i kvalitetan tisak na različite standardne papire. Stolni jelovnici i cjenici tiskaju se na standardnim premaznim papirima od 200 g/m2 naviše i kaširaju se folijom u mat ili sjajnoj završnici.

Žicom uvezani cjenici i jelovnici elegantnog su i urednog izgleda, što pridonosi profesionalnom imidžu Vašeg objekta. Dostupni su u standardnim formatima, s mogućnošću odabira od 8 do 24 stranice.

U našoj ponudi možete pronaći i jelovnike s mogućnošću dorade naslovnice 3D UV Spot lakom ili digitalnim termo tiskom na metalik foliju u zlatnoj ili srebrnoj boji.

Proces naručivanja je jednostavan i brz. Jednostavno odaberite jednu od tri dostupne kategorije i prijeđite na online izračun, gdje ćete točno predvidjeti cijenu izrade personaliziranih ugostiteljskih cjenika.