Posljednje gledano: 0 Proizvoda
  • 091 955 06 97 (pon-pet: 8.00-16.00)

Darovni program

Tisak poklon vrećica i vrećica za boce - praktičnost i elegancija u jednom!

Poklon vrećice su praktično rješenje za brzo i elegantno zamatanje poklona, ​​a mogu značajno pridonijeti cjelokupnom doživljaju primanja dara. Njihova praktičnost i estetska vrijednost čine ih među najpopularnijim opcijama za pakiranje darova.



Papirnate vrećice neizostavan su proizvod svakog trgovca i mogu biti izvrsno sredstvo za promociju vašeg brenda, pod uvjetom da su otisnute u bojama vaše tvrtke ili s vašim logom ili porukom.

Poklon vrećice i vrećice za boce jednostavne su za korištenje, ne morate se brinuti oko zamatanja darova, što štedi vrijeme i trud, izdržljive su i za višekratnu upotrebu, što je ekološki prihvatljivo i ekonomično.

Vreće su dostupne u različitim oblicima i veličinama, obično namijenjene za pakiranje ili transport proizvoda. Budući da su zgodno rješenje za brzo i elegantno pakiranje, posebno su popularni za zamatanje poklona u raznim prigodama poput rođendana, vjenčanja, Božića, obljetnica...

U online tiskari Demago Print možete birati između običnih Budged torbi, koje su prikladne za svakodnevnu ili masovne i premium poklon vrećice, koje su namijenjene pakiranju proizvoda u posebnim prigodama.

Premium poklon vrećice su luksuznog izgleda, plastificirane folijom u mat ili sjaj finišu, uz mogućnost 3D parcijalnog lakiranja ili digitalnog termo tiska. Omogućuju ispis u boji po cijeloj površini, a dostupni su u različitim dimenzijama (okomito, pejzažno ili kvadratno). Tu su i poklon vrećice za pakiranje vinskih boca u 7 različitih veličina.
Kao što smo spomenuli, Premium poklon vrećice najčešće se tiskaju cijelom površinom, imamo izbor premazanih, nepremazanih i recikliranih papira, no možete se odlučiti i za tisak na Premium crni papir koji može biti otisnut i bijelim.

Gornji i donji dio torbe ojačani su kartonom za podstavu, a potporna pletena akrilna užad dostupna je u 10 različitih nijansi boja.

Budget papirnate vrećice izrađene su od prirodnog kraft papira gramature 100 g/m2, smeđe ili natur ili u bijeloj boji i pogodni su za masovnu upotrebu. Papir ima oznaku FSC što znači da je dobiven iz održivo gospodarenih šuma, a vrećica se nakon upotrebe može reciklirati.

Ova vrsta vrećica tiska se tehnologijom flekso tiska, što znači da je za tisak potrebna izrada klišeja. Tehnologija omogućuje ispis vektorske grafike (npr. logo tvrtke, tekst...), s jednom ili dvije boje na jednoj strani vrećice ili na obje strane s istim motivom.

Odaberite grupu koja vam odgovara i jednostavno putem online aplikacije naručite kvalitetan tisak poklon vrećica prema vašem grafičkom dizajnu i osigurajte si nezaboravno poklon pakiranje.

 




 

Kalendari su odličan marketinški alat koji svojim sadržajem upozoravaju tijekom cijele godine!

Kalendari su nezamjenjivi u svakom domu, uredu ili ustanovi jer služe ne samo kao praktičan alat za praćenje datuma, već i kao sredstvo organizacije, dekoracije i promocije!



Moglo bi se reći da su kalendari vječni klasik među tiskovinama, naravno njihova glavna sezona je u studenom i prosincu, što ne znači da vam kalendar ne tiskamo u bilo koje doba godine.

Kalendari mogu biti prekrasan poklon za vaše najdraže, za kupce i, naravno, ne manje važno, za poslovne partnere. Oni su još uvijek učinkovit marketinški alat koji mnogi poduzetnici s prednostima koriste za promicanje i podizanje svijesti o svojoj organizaciji.

Možete birati između jednokrilnih tzv vatrogasne kalendare, zidne kalendare s proizvoljnim brojem listova i stolne kalendare u obliku trokuta, koji su također dostupni uz mogućnost odabira proizvoljnog broja listova.

Jednolisni zidni kalendari s rupom za vješanje i dalje su popularan izbor za razne udruge (vatrogasne, sportske, kulturne udruge, zadruge, organizacije...) i dostupni su do B2 dimenzija. U ovoj grupi pronaći ćete i praktične džepne i stolne kalendare koji su dostupni u tri formata.
Zidni kalendari najčešće se uvezuju spiralom, uz mogućnost odabira spirale u bijeloj, srebrnoj ili crnoj boji, a postoji i opcija kalendara sa žicom na poleđini.

Tiskamo ih od malih do velikih naklada, a sami birate količinu ovisno o Vašim potrebama. Formati kalendara su različiti i to B2, A2, uvećani A3, A4, A5, portretna ili pejzažna orijentacija... Kalendari se najčešće tiskaju na premazanom papiru, a po želji su dostupni i nepremazani i reciklirani papiri raznih gramatura. Tiskaju se jednostrano ili obostrano u boji u CMYK skali boja.

Bilo da se radi o zidnim ili stolnim kalendarima, ovi tiskani proizvodi nezaobilazan su alat za organizaciju vremena i planiranje budućnosti kako kod kuće tako iu uredu. Svojom funkcionalnošću, transparentnošću i estetskim karakteristikama pomažu ljudima u održavanju reda i učinkovitosti u svakodnevnom životu. Odaberite grupu kalendara i prijeđite na cjenik tiska kalendara!

 




 

Privucite pozornost i potaknite sudjelovanje tiskanjem personaliziranih pozivnica!

Tiskanje pozivnica s Vašom osobnom porukom svakako je neizostavni dio organizacije događanja. U eri digitalne komunikacije posebno snažan utjecaj ima tiskana pozivnica koja predstavlja trajnu i opipljivu uspomenu!



Pozivnice su posebna vrsta komunikacijskog alata koji se koristi za pozivanje ljudi na razne događaje i događanja. To su formalne ili neformalne obavijesti koje se šalju unaprijed kako bi pomogle primateljima da se pripreme i prisustvuju određenom događaju, a sadrže različite poruke, dizajne i često osobne bilješke.

Pozivnice igraju ključnu ulogu u uspješnoj organizaciji događaja. Osiguravaju da svi pozvani budu pravodobno obaviješteni o događaju, omogućuju organizatorima planiranje broja sudionika i odgovarajuće pripreme. Osim toga, pozivnice svojim dizajnom i sadržajem pridonose atmosferi i iščekivanju najavljujući vrstu i kvalitetu događaja. Bilo da se radi o osobnom, poslovnom ili kulturnom događaju, važno je da pozivnice budu pažljivo osmišljene i informativne kako bi privukle pozornost i potaknule sudjelovanje.

Personalizirane pozivnice koriste se za manje formalne događaje kao što su obiteljska okupljanja, piknici, ljetne zabave, rođendani ili godišnjice. Ova vrsta pozivnice obično sadrži datum, vrijeme, mjesto, temu zabave i posebne upute poput pravila odijevanja ili zahtjeva za potvrdu dolaska.

Pozivnice za kulturna događanja poput kazališnih predstava, koncerata, izložbi i filmskih projekcija uključuju podatke o programu, izvođačima, mjestu, govornicima i vremenu događanja.

Poslovne pozivnice koriste se za poslovne događaje kao što su konferencije, seminari, radionice, poslovni ručkovi i sastanci. Obično su formalniji i sadrže informacije o izvođačima, mjestu, govornicima i vremenu događaja.
Karte su prekrasan način da nekome uljepšate dan i izrazite svoje osjećaje. Bez obzira na prigodu, čestitke su uvijek dobrodošao znak pažnje i brige, s kojima možemo podijeliti sreću, ljubav i podršku te stvoriti nezaboravne trenutke za naše najdraže.

Za tisak pozivnica najčešće se odlučujemo za važne događaje poput rođendana, Abrahama, vjenčanja, krštenja, Božića, Nove godine, krizme, godišnjice...

Pozivnice i čestitke možete jednostavno naručiti putem online aplikacije, a birate između standardnih pozivnica koje se tiskaju na normalnim papirima ili se možete odlučiti za tisak na kreativnim papirima.

Ako organizirate vrlo važan događaj, možete odabrati premium pozivnice koje su po želji oplemenjene 3D UV Spot lakom, metalik folijom, klasičnim termo tiskom, slijepim tiskom,...

Osim odabranog formata pozivnice, možete odabrati i kuverte koje će finalni otisak zaokružiti u izvrstan proizvod koji ćete sa zadovoljstvom predati svojim uzvanicima. Kuverte i pozivnice mogu se kombinirati po želji. Ako ste tradicionalniji, sigurno će vam se svidjeti da su i pozivnica i kuverta izrađene od istog materijala.

 




Alati za organizaciju i produktivnost - ispis personaliziranih dnevnika i planera

U dinamičnom svijetu u kojem je vrijeme jedna od najvrjednijih valuta, rokovnici i dnevnici postaju bitni za osobnu i profesionalnu organizaciju. Ovi gadgeti ne samo da pomažu korisnicima da učinkovito upravljaju svojim vremenskim obvezama, već također povećavaju produktivnost i osiguravaju red u dnevnim zadacima.



Planeri i dnevnici neizostavni su alati za svakoga tko želi unaprijediti svoje organizacijske vještine i upravljanje vremenom jer pružaju jasan pregled dnevnih, tjednih i mjesečnih obaveza. Korisnicima pomažu u planiranju i prioritizaciji zadataka, povećavaju produktivnost, smanjuju vrijeme potrošeno na traženje informacija, čime se osigurava veća fleksibilnost i učinkovitost.

Bilo da ste student, poslovni čovjek ili samo tražite bolji način organiziranja osobnog života, pravi rokovnik ili popis obaveza može značajno poboljšati vašu produktivnost i smanjiti stres. Odabirom pravog alata za svoje potrebe možete maksimalno iskoristiti svoje vrijeme i učinkovito upravljati svojim obavezama.

Iako se planeri i popisi obaveza često koriste kao sinonimi, postoje važne razlike između to dvoje.

Planeri su obično detaljniji i strukturiraniji, usmjereni na planiranje specifičnih aktivnosti i projektnog rada, dok su dnevnici fleksibilniji, nude više prostora za pisanje i idealni su za bilježenje misli, sastanaka ili dnevnika.

Poslovni dnevnici posebno su dizajnirani za profesionalnu upotrebu, ovi dnevnici uključuju funkcije kao što su sastanci, putovanja i druge poslovne obveze.
Kao fleksibilni alati za upravljanje vremenom, planeri omogućuju pojedincima i tvrtkama da prate svoje dnevne, tjedne i mjesečne obveze.

Dnevni planeri nude detaljne rasporede za svaki dan, najčešće sa satnim intervalima, omogućujući precizno planiranje dnevnih aktivnosti, tjedni planeri prikazuju cijeli tjedan na jednoj ili dvije stranice, omogućujući korisnicima da na jednom mjestu vide cjelokupnu sliku svojih tjednih obaveza, mjesečno planeri su izvrsni za dugoročno planiranje i pregled velikih projekata ili događaja raspoređenih tijekom mjeseca.

Akademski planeri posebno su dizajnirani za studente, prilagođeni školskoj godini, s dodatnim prostorom za bilješke i ciljeve učenja.

Prije nego krenete s izradom planera ili rokovnika, razmislite o njegovoj namjeni. Bilo da će se koristiti za korporativne potrebe, kao studentski planer ili kao promotivni poklon za klijente!

Dizajn bi trebao odražavati marku i biti vizualno privlačan. Uključite svoj logotip, boje tvrtke i druge grafičke elemente koji povećavaju prepoznatljivost marke.