Posljednje gledano: 0 Proizvoda
  • 091 955 06 97 (pon-pet: 8.00-16.00)

Poklon vrećice za boce

Poklon vrećice za pakiranje vina, šampanjca, žestokih pića i drugih boca.

Otkrijte kvalitetne i elegantne poklon vrećice za boce prilagođene Vašim potrebama.

Želite li izraditi prekrasne poklon vrećice za boce za svoju sljedeću prigodu? Otkrijte naše elegantne i visokokvalitetne torbe po narudžbi. Nudimo visokokvalitetni tisak i doradu modernim tehnologijama tiska!



Poklon vrećice za boce izvrstan su izbor za pakiranje vina, šampanjaca, žestokih pića i drugih boca. Praktične su i estetski dopadljive, što ih čini idealnim za razne prigode.

Poklon vrećice za boce nude dodatnu zaštitu od oštećenja tijekom transporta, osiguravajući da vaš dar stigne u savršenom stanju.

Kvalitetne poklon vrećice svakom daru daju dašak elegancije i prestiža. Dostupne su u različitim veličinama i opcijama dorade, što omogućuje odabir savršene torbe za svaku priliku.

Poklon vrećice mogu se prilagoditi vašim logotipom, porukom ili dizajnom, što ih čini idealnim za pakiranje i darivanje na rođendanskim proslavama.

Kvalitetne poklon vrećice izrađene su od izdržljivih materijala koji osiguravaju dugotrajnu upotrebu i ekološki su prihvatljivi.
Postoje mnoge mogućnosti korištenja personaliziranih poklon vrećica. Izvrsni su za pakiranje rođendanskih boca, darove za vjenčanje ili zahvale, poslovne darove, promotivne artikle, blagdanske darove i popis se nastavlja.

U tiskari Demago Print nudimo kvalitetan tisak i izradu poklon vrećica za boce. Tiskamo ih na standardnim premaznim ili nepremazanim papirima gramature 170 ili 250 g/m2. Budući da su vrećice izložene mehaničkim oštećenjima, prije bušenja se plastificiraju folijom u mat ili sjajnoj varijanti. Slijedi ručno sklapanje vreća (lijepljenje, umetanje ojačanja, umetanje špage...).

Proces naručivanja je jednostavan i brz. Jednostavno odaberite jednu od četiri dostupne kategorije i prijeđite na online izračun, gdje ćete točno procijeniti cijenu izrade personaliziranih poklon vrećica za boce.