Posljednje gledano: 0 Proizvoda
  • 091 955 06 97 (pon-pet: 8.00-16.00)

Pribor (Vješalice za kvake, etui za kartice)

Tisak i rezanje vješalica s kukicama, tisak omota za hotelske kartice, ID narukvica. Odaberite kategoriju i nastavite s online narudžbom!

Dodatna oprema za ugostitelje: vješalice na kvake, kartice, narukvice.

Ugostiteljstvo je industrija u kojoj detalji igraju ključnu ulogu u stvaranju pozitivnog iskustva za goste. Među tim detaljima neizostavni su dodaci poput vješalica s kukicama i kutija za kartice. Ovi praktični i estetski dodaci ne samo da poboljšavaju organizaciju, već i jačaju prepoznatljivost robne marke i povećavaju zadovoljstvo gostiju.



Promišljenim dizajnom i izvrsnim tiskom možete kreirati tiskane proizvode koji će se istaknuti i pridonijeti uspjehu vašeg ugostiteljskog objekta! Estetski oblikovani tiskani proizvodi doprinose ukupnom ambijentu i doživljaju gosta.

Vješalice s kukom omogućuju jednostavnu i jasnu komunikaciju s gostima, poput "Ne uznemiravaj" ili "Molimo da očistite sobu", vješalice mogu sadržavati promotivne poruke, posebne ponude ili informacije o uslugama koje nudi vaš objekt.

Kutije za kartice koje hotelski gosti koriste za otvaranje vrata svojih soba ili apartmana štite kartice od trošenja, gubitka ili oštećenja i olakšavaju pohranu. Personalizirane futrole mogu sadržavati vaš logotip i podatke za kontakt, povećavajući svijest o robnoj marki.
Narukvice s narukvicom postale su popularan dodatak u ugostiteljstvu jer spajaju funkcionalnost, sigurnost i promociju. Ove trake se koriste na raznim događanjima, festivalima, koncertima i drugim događanjima gdje je potrebno jasno označiti sudionike. Ulaganje u kvalitetne narukvice svakako će se isplatiti boljom organizacijom, većim zadovoljstvom gostiju i većom prepoznatljivošću brenda.

Proces narudžbe u online tiskari Demago Print jednostavan je i brz. Jednostavno odaberite jednu od kategorija i prijeđite na online izračun gdje ćete točno predvidjeti cijenu izrade personaliziranih tiskovina za ugostiteljstvo.