Posljednje gledano: 0 Proizvoda
  • 091 955 06 97 (pon-pet: 8.00-16.00)

Jednolistni kalendari (Zidni, džepni, stolni)

Brz i povoljan tisak jednolistnih kalendara!

Jednolistni zidni i stolni kalendari po narudžbi!

Novogodišnji kalendari više su od alata za praćenje vremena! Izvrstan su izbor za one koji traže praktične, estetski privlačne i dugotrajne promotivne proizvode koji će se ne samo istaknuti, već i ojačati vidljivost vašeg brenda i uspostaviti trajne veze s kupcima i poslovnim partnerima.



Kalendari su učinkovit marketinški alat koji omogućuje tvrtkama, organizacijama ili robnim markama da promoviraju svoju prisutnost, proizvode ili usluge tijekom cijele godine.

Budući da želimo da kalendari budu vidljivi tijekom cijele godine, najčešće ih objesimo na zid (zidni kalendari) ili ih stavimo na stol (stolni kalendari) kako bi nam uvijek bili pri ruci.

U online tiskari Demago Print možete brzo i jednostavno naručiti personalizirane novogodišnje kalendare s vašim motivom u raznim dimenzijama.
U kategoriji jednolistnih kalendara možete birati između standardnih zidnih kalendara do B2 formata. Jednolisni kalendari jednostrano se, kao što im i samo ime kaže, tiskaju jednostrano na deblji list papira i tiskaju se na premazanom, nepremazanom ili recikliranom papiru od 250 g/m2 naviše.

U našoj ponudi možete pronaći i džepne kalendare koji su u pravilu obostrano tiskani i dodatno kaširani mat ili sjaj folijom, te prednje stolne kalendare u obliku trokuta koji se izrezuju bušilicom.