Posljednje gledano: 0 Proizvoda
  • 091 955 06 97 (pon-pet: 8.00-16.00)

Planeri, dnevnici (Meki ili tvrdi uvez)

Personalizirani rokovnici i dnevnici izvrsni su pokloni za rođendane, godišnjice, novogodišnje ili poslovne darove zbog svoje korisnosti i osobnog pečata.

Personalizirani rokovnici i dnevnici omogućuju korisnicima da kreiraju proizvod koji je potpuno njihov!

U modernom vremenu, u kojem dominiraju digitalni alati, personalizirani ispis rokovnika i rokovnika zauzima posebno mjesto među organizacijskim alatima. Personalizacija omogućuje pojedincima i tvrtkama stvaranje jedinstvenih i prilagođenih proizvoda koji ne samo da služe praktičnoj svrsi, već također izražavaju osobni stil ili identitet marke!



Tiskanje rokovnika i rokovnika po narudžbi nudi jedinstvenu priliku za stvaranje praktičnih i estetskih organizacijskih alata koji odražavaju osobni stil ili identitet robne marke. Kao fleksibilni alati za upravljanje vremenom, planeri omogućuju pojedincima i tvrtkama da prate svoje dnevne, tjedne i mjesečne obveze.

S modernim tehnologijama ispisa i širokim rasponom mogućnosti personalizacije, izrada ovih proizvoda je pristupačna i jednostavna. Bilo za osobnu upotrebu ili za poslovne potrebe, personalizirani planeri i dnevnici pružaju veću motivaciju, bolju organizaciju i profesionalni izgled.

Personalizirani rokovnici i dnevnici omogućuju korisnicima da kreiraju proizvod koji je potpuno njihov. Od odabira naslovnica, boja, fontova do uključenih citata ili slika, personalizacija nudi neograničene mogućnosti za kreativnost. Odabirom pravog alata za svoje potrebe možete maksimalno iskoristiti svoje vrijeme i učinkovito upravljati svojim obavezama.

Dizajn bi trebao odražavati marku i biti vizualno privlačan. Trenutačno su popularni minimalistički dizajni, prirodni i reciklirani materijali te ugradnja digitalnih tehnologija poput QR kodova koji povezuju prostorni planer s digitalnim sadržajem. Uključite svoj logotip, boje tvrtke i druge grafičke elemente koji jačaju prepoznatljivost marke.
Digitalni tisak planera i rokovnika osigurava visoku kvalitetu i točnost tiska. Na izbor imate spiralni uvez, gdje možete birati između mekog uveza od kartona ili tvrdog uveza od kartona.

Treća mogućnost uvezivanja planera je tzv Talijanski tvrdi uvez, kod kojeg je knjižni blok prošiven koncem i zalijepljen u korice od tvrdog kartona s uveznim listom. Za sve opcije uveza dostupne su i korice s reljefnim prozirnim UV lakom, kojim se mogu naglasiti važni grafički elementi.

Prema specifikacijama narudžbe putem online aplikacije, Vaši planeri će biti izrađeni i otpremljeni na Vašu adresu u dogovoreno vrijeme.

U našoj ponudi pronaći ćete i tisak podmetača za stol na A2 formatu. Stolne prostirke također su izvrstan alat za organiziranje, poboljšanje produktivnosti i dodavanje osobnog stila vašoj radnoj površini, dok također štite vaš stol od ogrebotina, mrlja i habanja.