Posljednje gledano: 0 Proizvoda
  • 091 955 06 97 (pon-pet: 8.00-16.00)

Zidni i stolni kalendari (Spiralni ili klaman uvez)

Zidni i stolni kalendari popularan su izbor za poslovne darove i osobnu upotrebu!

Tisak novogodišnjih kalendara – promocija brenda i uspostavljanje trajnih veza s kupcima!

Novogodišnji kalendari više su od alata za praćenje vremena! Izvrstan su izbor za one koji traže praktične, estetski privlačne i dugotrajne promotivne proizvode koji će se ne samo istaknuti, već i ojačati svijest o vašem brendu i uspostaviti trajne veze s kupcima i poslovnim partnerima.



Kalendari su učinkovit marketinški alat koji omogućuje tvrtkama, organizacijama ili robnim markama da promoviraju svoju prisutnost, proizvode ili usluge tijekom cijele godine.

Moglo bi se reći da su kalendari vječni klasik među tiskovinama, naravno njihova glavna sezona je u studenom i prosincu, što ne znači da vam kalendar ne tiskamo u bilo koje doba godine.

Budući da želimo da kalendari budu vidljivi tijekom cijele godine, najčešće ih objesimo na zid (zidni kalendari) ili ih stavimo na stol (stolni kalendari) kako bi nam uvijek bili pri ruci. U internetskoj tiskari Demago Print vrlo jednostavno možete naručiti personalizirane novogodišnje kalendare u raznim dimenzijama i načinima uveza.
Najčešće birani kalendar svakako je zidni kalendar od 13 listova koji se u glavi uvezuje spiralom i vješalicom, formata od A5 do B2. Kako bi kalendar bio kompaktniji, možete odabrati i deblju podlogu od kartona, koja se po želji može i tiskati.

Sljedeća opcija odabira zidnog kalendara je tzv dvodijelni kalendari s obostranim tiskom uz mogućnost uveza spiralom ili s dvije klamerice (šivene žicom).

U našoj ponudi su i stolni kalendari s mogućnošću tiska 13, 14 ili 54 lista. Kako bi kalendar bio stabilan na stolu, prvo napravite trokutasti stalak od kartona i objesite ga uz pomoć spirale. uvezujemo ispisane listove kalendara.