Posljednje gledano: 0 Proizvoda
  • 091 955 06 97 (pon-pet: 8.00-16.00)

Promotivni stolni stalci (3 side displays)

Stabilno i čvrsto preklopno pakiranje za prikaz vaše reklamne poruke.

Prikazujem 1 do 4 (od 4 proizvoda)
Namizni-MO.png
Namizni-MO.png
Stolni stalci ili displeji mogu biti učinkovito sredstvo za promociju vašeg brenda.

Uglavnom, to je brzo sastavljajuća i lako sklopiva ambalaža manjih dimenzija, koja se obično postavlja na vidljivo mjesto, najčešće je to stol ili prodajni pult.

Stolni trokutasti stalci koji nalikuju šatoru nude ispis reklamne poruke s obje strane, no najčešće se koriste u zatvorenim prostorima kao što su sajmovi, kongresi, restorani, izložbe...

Dostupni su u različitim dimenzijama i oblicima, jer se isporučuju nesastavljeni, ne zauzimaju puno prostora, a sastavljanje postolja je brzo i jednostavno.

Odaberite oblik i veličinu stalka koji vam odgovara i prijeđite na online kalkulator, gdje ćete moći odabrati različite vrste materijala za tisak i precizno izračunati cijenu izrade atraktivnih stolnih stalaka.

Promotivni stolni stalci – ključ učinkovite promocije!

Promotivni stolni stalci neizostavan su dodatak za ugostitelje koji svoju ponudu, posebne akcije ili događanja žele učinkovito prezentirati izravno na stolovima gostiju. Ovi stalci izvrstan su alat za poboljšanje prodaje, povećanje vidljivosti određenog jela ili pića i jačanje vašeg brenda!



Stolni stalci od kartona cjenovno su pristupačni i prikladni za kratkoročne ili jednokratne akcije te gostima omogućuju direktan uvid u dnevne ili sezonske akcije, što potiče dodatnu kupnju.

Estetski oblikovani štandovi doprinose ukupnom ambijentu i doživljaju gosta. Gosti mogu jednostavno doći do informacija o posebnim ponudama, događajima ili dodatnim uslugama izravno za stolom.

Predstavljajući svoje goste novim proizvodima u ponudi, potičete ih na isprobavanje novih jela ili pića, na štandovima možete prezentirati sezonske specijalitete i pića koja su dostupna samo ograničeno vrijeme, možete ih koristiti za npr. promovirati nadolazeće događaje, tematske večeri ili glazbene nastupe...
Stolni stalci dostupni su u raznim dimenzijama i oblicima, jer se isporučuju nesastavljeni, ne zauzimaju puno prostora, a montaža stalaka je brza i jednostavna.

Stolne stalke možete naručiti i putem online aplikacije. Jednostavno odaberite kategoriju i prijeđite na online izračun gdje ćete odabrati dimenzije stalka i točno predvidjeti cijenu izrade personaliziranih stolnih stalaka u bojama vaše tvrtke.

Ne zaboravite – korištenjem promotivnih stolnih stalaka jačate vidljivost Vašeg brenda, ulaganje u kvalitetne stolne stalke svakako će Vam se isplatiti kroz povećani angažman gostiju i bolju promociju Vaših usluga!