Posljednje gledano: 0 Proizvoda
  • 091 955 06 97 (pon-pet: 8.00-16.00)

Poklon bonovi - Standard (Ispis na standardnim papirima)

Tisak poklon bonova, diploma i certifikata na standardne papire s mogućnošću ispisa varijabilnih podataka.

Prikazujem 1 do 6 (od 6 proizvoda)
letaki-flyerji-drop_ECO.png
letaki-flyerji-drop_ECO.png
Lijepo dizajnirani poklon bonovi mogu sami po sebi biti prekrasan dar koji budi pažnju i brigu.

Poklon bonovi popularan su izbor za darove jer primateljima daju priliku da izaberu što žele.

Bilo da se radi o rođendanu, prazniku, godišnjici ili posebnoj prigodi, poklon bonovi su uvijek dobrodošli.

Poklon bonovi primateljima daju slobodu izbora, što jamči da će biti zadovoljni poklonom. Poklon bonovi jednostavni su za korištenje i mogu se iskoristiti u trgovinama, online ili za razne usluge.

U internetskoj tiskari Demago Print nudimo kvalitetan tisak poklon bonova, certifikata i diploma prilagođen Vašim potrebama. Koristimo najbolje materijale i napredne tehnologije tiska kako bismo osigurali vrhunski rezultat.
Poklon bonovi, certifikati i diplome - Standard tiskaju se na pristupačnim standardnim papirima (premazanim, nepremazanim ili 100% recikliranim) veće gramature koji se po želji mogu i plastificirati.

Dostupni su u standardnim ili prilagođenim formatima i mogu se tiskati jednostrano ili obostrano.

S VDP (Variable-data printing) opcijom možemo prilagoditi vaše poklon bonove i ispisati svaki s jedinstvenim brojem, QR kodom, imenom, adresom...

Odaberite dimenziju koja vam odgovara i naručite tisak poklon bonova ili diploma putem online aplikacije.

Tisak poklon bonova, certifikata, diploma!

Visokokvalitetni tisak i napredna dorada neophodni su za izradu prestižnih poklon bonova, certifikata ili diploma. Pravilnom tehnikom tiska, kvalitetnim materijalima i preciznom izvedbom možete postići rezultate koji će impresionirati primatelje.



Poklon bonovi i bonovi popularan su izbor za darivanje jer primatelju omogućuju odabir poklona po vlastitom izboru. Prikladne su za razne prigode poput rođendana, praznika, godišnjica, vjenčanja i poslovnih poklona.

Poklon bon omogućuje primatelju da odabere dar koji stvarno želi ili treba. Time se smanjuje rizik da dar bude beskoristan ili neželjen. Poklon bonove lako je kupiti i često dolaze u različitim vrijednostima, što omogućuje fleksibilnost na temelju proračuna darivatelja.

Mnogi poklon bonovi omogućuju personalizaciju s imenom primatelja, posebnom porukom ili prilagođenim dizajnom, što povećava vrijednost dara. prikladni su za gotovo sve prilike, od osobnih proslava do poslovnih događaja.

Svestrani su dar koji se može prilagoditi specifičnim potrebama i željama primatelja. Pažljivim odabirom i personalizacijom poklon bon može postati nezaboravan dar koji će primatelju donijeti veliku radost i zadovoljstvo.
Certifikati su dokumenti koji služe kao dokaz postignuća, obrazovanja, vještina ili sudjelovanja u određenoj aktivnosti. Koriste se u različitim kontekstima kao što su obrazovni programi, tečajevi, poslovni seminari, sportski događaji i druge prilike.

Tiskanje potvrde o kvaliteti važno je jer dokumentima daje formalnost i prestiž. Certifikati nisu samo dokumenti, već i priznanja koja za primatelje imaju trajnu vrijednost. Pravilnim dizajnom, izborom tehnike tiska i kvalitetnim papirom možete izraditi certifikate koji će dugo biti s ponosom izloženi i cijenjeni.

Diplome predstavljaju značajna postignuća i moraju biti proizvedene s visokom razinom pažnje posvećene detaljima. Digitalni tisak omogućuje ispis visoke kvalitete s oštrim detaljima i živim bojama, što znači da će vaše diplome izgledati profesionalno, autentično i biti trajno pohranjene kao vrijedni dokumenti. Diploma se također može personalizirati s imenom primatelja, datumom, brojem diplome i drugim specifičnim podacima.