Posljednje gledano: 0 Proizvoda
  • 091 955 06 97 (pon-pet: 8.00-16.00)

Gable boxes (Poklon kutije s ručkom)

Poklon pakiranje za posebne prigode kao što su praznici ili rođendani s integriranom ručkom za jednostavno prenošenje.

Prikazujem 1 do 2 (od 2 proizvoda)
Gable-boxes.png
Gable-boxes.png

Kutija s ručkom – Gable box, elegantna je vrsta ambalaže sa čvrstom ručkom koja kupcu omogućuje jednostavno nošenje zapakiranog proizvoda.

Stabilna ambalaža pogodna je za pakiranje najrazličitijih promotivnih proizvoda, rođendanskih, novogodišnjih darova, tekstilnih proizvoda...

Ambalaža ima relativno veliku površinu za tisak i nudi dovoljno prostora za personalizirani tisak prema vašim željama. Obično je otisnut izvana, rjeđe obostrano.

Kutiju s ručkom moguće je otisnuti crno-bijelo ili u boji po cijeloj površini materijala, a možete odabrati i minimalistički otisak Premium bijelom bojom na kartonu u boji i tako sačuvati originalnu boju materijala koja će svakako će vaše pakiranje učiniti elegantnim i jedinstvenim.

Za dodatnu zaštitu boje od trljanja i površinskih oštećenja preporučamo odabir UV lakiranja u sjajnoj ili mat izvedbi, no ako želite kompaktnost, veću mehaničku čvrstoću i bolju zaštitu od mehaničkih oštećenja preporučujemo odabir plastificiranja u mat, sjajnoj ili soft-touch izvedbi.

Postoji i mogućnost završne obrade 3D djelomičnim lakiranjem uz pomoć kojeg možete postići fantastične efekte.

Po dogovoru možemo i oplemeniti ambalažu metaliziranom folijom (termotisak). U tom slučaju nas kontaktirajte i naš tim stručnjaka će prema Vašim željama pripremiti novu ponudu.

Kutije s automatskim dnom idealne su za brzo pakiranje raznih proizvoda, poklona, ​​igračaka, hrane...

 

Kutije s automatskim dnom (Auto-lock bottom) idealne su za mnoge primjene, od lakših  do težih predmeta. Riječ je o vrsti pakiranja izrađenog od jednog komada kartona koji svoj oblik poprima pomoću alata za bušenje (štancanja), a dno kutije je dizajnirano tako da se automatski zaključava kada se kutija otvori.

Ova vrsta pakiranja također je dizajnirana s preklopima i utorima koji se međusobno spajaju kako bi se osiguralo da kutija ostane sastavljena bez potrebe za dodatnim zatvaračima i da se može sastaviti u trodimenzionalnu kutiju.

Za razliku od standardne ljepljene ambalaže koja se lijepi jednostrano (Straight line), ova vrsta ambalaže se lijepi u tri točke, zbog čega se ovaj način lijepljenja naziva i lijepljenje u tri točke, koji je tehnički zahtjevniji od jednostrukog. točkasto lijepljenje. U oba slučaja lijepljenja ambalaže samo se ova uvijek lijepi bočno na (ljepljivi jezičak), a kod lijepljenja u tri točke ljepilo se dodatno nanosi na dvije točke na jezičcima koji predstavljaju dno kutije na lijepljenju.
Lijepljenjem u tri točke dobivamo kutije kod kojih se dno kutije sastavlja automatski što omogućuje bržu montažu, a zbog dodatnog lijepljenja dna kutije ova vrsta pakiranja ima i povećanu nosivost u odnosu na standardno dno s preklopima. Samozatvorljiva ambalaža prikladna je za pakiranje najrazličitijih proizvoda, kao što su darovi, igračke, promotivni proizvodi, tekstilni proizvodi, ambalaža za brzu hranu i popis se nastavlja.

U internetskoj tiskari Demago Print u ovoj kategoriji (kutije s automatskim dnom) možete odabrati tzv. poklon ambalaža s ručkama i ambalaža za hranu. Iskoristite priliku za tisak ambalaže s prilagođenim grafičkim dizajnom prema Vašoj ponudi i otisnite jedinstvenu ambalažu koja će potaknuti veću percepciju kvalitete proizvoda koji prodajete!

Ako ne možete pronaći odgovarajuću ambalažu s automatskim zatvaranjem, jednostavno nam pošaljite upit i naš tim stručnjaka će Vas savjetovati na temelju Vaših želja kako u iscrtavanju mreže tako iu izradi prototipa ili uzorka kutije za Vaš projekt.