Posljednje gledano: 0 Proizvoda
  • 091 955 06 97 (pon-pet: 8.00-16.00)

Vrećice za boce - Sleeking (Tisak sa zlatnom ili srebrnom folijom)

Poklon vrećice za pakiranje vina, šampanjca, žestokih pića i drugih boca. Tisak sa metalik zlatnom ili srebrnom folijom!

Vrecke-za-steklenice-intro.png
Vrecke-za-steklenice-intro.png
Poklon vrećice za boce su posebne vrećice namijenjene elegantnom i praktičnom poklonu boca vina, šampanjca ili drugih pića.

Ove torbe izrađene su od izdržljivih materijala koji omogućavaju sigurno nošenje boca i neizostavan su dodatak kada bocu pića želite prezentirati na elegantan način.

Vrečice su prilagođene veličini boce, obično za standardne boce vina (0,75 l) ili šampanjca.

Za lakše nošenje opremljene su ručkama od akrilnog konopa u različitim nijansama boja.

U našoj ponudi možete odabrati jednu od 7 standardnih veličina poklon vrećica za pakiranje boca, s mogućnošću izrade od 10 komada na dalje.

Ukoliko u našoj ponudi ne možete pronaći odgovarajuću veličinu, možemo izraditi novi alat za krojenje i prilagoditi veličinu torbe Vašoj veličini.
Poklon vrećice - Sleeking za boce su posebna vrsta vrećica, koje se u pravilu ne tiskaju klasičnim CMYK tiskom, već se pojedini dijelovi printa, poput teksta, logotipa ili ukrasnih elemenata, tiskaju metalik folijom.

Suvremena tehnologija digitalnog tiska omogućuje točan i ujednačen nanos metalne folije na papire odgovarajuće površine koju nije potrebno plastificirati.

Voluminozni papir s baršunastom mat površinom dostupan je u bijeloj ili blago bež boji i daje pogodnu površinu za precizan tisak reljefnog UV laka na koji se toplinom i pritiskom nanosi posebna metalik folija u različitim nijansama boja.

Uz inovativnu tehnologiju digitalnog termalnog ispisa, možete stvoriti izuzetno realistične i atraktivne efekte koji će impresionirati vaše kupce i poslovne partnere.