Posljednje gledano: 0 Proizvoda
  • 091 955 06 97 (pon-pet: 8.00-16.00)

Poklon vrećice: Uspravne

Odaberite dimenziju koja vam odgovara!

Prikazujem 1 do 10 (od 10 proizvoda)
Poklon vrećica može biti učinkovito promotivno sredstvo koje možete koristiti za razne prigode, poput pakiranja novogodišnjih poklona, ​​pakiranja proizvoda na sajmu, pakiranja promotivnih proizvoda ili uzoraka na seminarima...

Tako jednostavno i brzo možete isprintati unikatne poklone ili promotivne torbe prema Vašem prijedlogu, stvoriti nezaboravan dojam i time ojačati Vaš brend.

U našoj ponudi možete odabrati jednu od 17 standardnih veličina poklon vrećica, bilo da su uspravne, četvrtaste ili ležeće, s mogućnošću izrade već od 10 komada.

Ukoliko u našoj ponudi ne pronađete odgovarajuću dimenziju, možemo izraditi novi alat za krojenje i prilagoditi veličinu torbe Vašim dimenzijama.

Tiskamo ih na premazanom, nepremazanom ili 100% recikliranom papiru, u gramaturama od 170 ili 250 g/m2.
Poklon ili reklamne vrećice su luksuznog izgleda plastificirane folijom u mat ili sjajnoj varijanti.

Gornji i donji dio torbe ojačani su kartonom za podstavu, a potporna pletena akrilna uzica dostupna je u 10 različitih nijansi boja.

Po želji možemo i ukrasiti poklon vrećice. Na izbor imamo 3D UV Spot djelomično lakiranje, koje se koristi za sjaj svih grafičkih elemenata. U kombinaciji s mat laminacijom vaša će poklon torba zasjati u svom savršenstvu.

Također imamo mogućnost tiska 3D metalik folijom u metalik zlatnoj ili srebrnoj boji. Uz inovativnu tehnologiju digitalnog termalnog ispisa, možete stvoriti izuzetno realistične i atraktivne efekte koji će impresionirati vaše klijente i poslovne partnere.