Posljednje gledano: 0 Proizvoda
  • 091 955 06 97 (pon-pet: 8.00-16.00)

Posjetnice (Presavijene)

Presavijene posjetnice nude dodatni prostor za informacije jer imaju dvostruko veću površinu u usporedbi s običnim posjetnicama!

Ni produktov

Kvalitetan tisak presavijenih posjetnica – brzo i povoljno!

Otkrijte visokokvalitetni tisak poslovnih presavijenih posjetnica koji će vas zasigurno istaknuti. Nudimo brza i pristupačna rješenja za vaše poslovne potrebe uz napredne tehnike tiska!



Tražite li visokokvalitetni tisak sklopivih posjetnica koji će vašem poslovanju dati profesionalan i atraktivan izgled? U Demago Printu nudimo vrhunske usluge tiska posjetnica prilagođene Vašim potrebama. Bilo da trebate klasične presavijene posjetnice ili posjetnice sa specijalnim efektima, jamčimo kvalitetan tisak i brzu isporuku.

Naša ponuda uključuje različite mogućnosti tiska koje možemo prilagoditi vašem brendu. Koristimo samo najbolje materijale i najnovije tehnologije tiska kako bismo osigurali da su vaše posjetnice uvijek na najvišoj razini kvalitete.

Među naprednim tehnikama oplemenjivanja posjetnica izdvajamo 3D UV spot lakiranje, digitalni reljefni tisak metalik folijom, klasični termo ili reljefni tisak te tisak bijelom bojom na tamnim papirima uz pomoć kojih će vaše posjetnice još više doći do izražaja.

Prednosti tiska posjetnica kod nas su brzina, učinkovitost i povoljne cijene. Shvaćamo da je vrijeme dragocjeno, stoga nastojimo osigurati brzu proizvodnju i isporuku bez kompromisa u kvaliteti. Naše cijene su konkurentne, a istovremeno zadržavaju visok stupanj fleksibilnosti prema vašim zahtjevima.
Presavijene posjetnice u pravilu se tiskaju na deblji karton od 250 g/m2 nadalje. Međutim, budući da ova vrsta posjetnica nudi dvostruku površinu, posjetnice su strojno užljebljene u sredini kako bi se osiguralo jednostavno savijanje. Budući da je izbor materijala za tisak posjetnica vrlo raznolik, posjetnice se dijele u nekoliko skupina.

Prva je grupa Standard, gdje su standardni premazani ili nepremazani papiri dostupni u osnovnoj bijeloj boji, a u drugoj grupi, Kreativne posjetnice, nalaze se posebne ili tzv. kreativni papiri, blage strukture u različitim nijansama boja, s metalik površinom u zlatnoj ili srebrnoj boji...

U grupi posjetnica 3D UV Spot i Metallic Foil moći ćete odabrati opciju završne obrade reljefnim prozirnim lakom ili ispisom metalik folije u različitim nijansama boja.

Jeste li spremni za visokokvalitetni tisak posjetnica koji će ostaviti odličan prvi dojam? Odaberite grupu vizitki Premium White, gdje možete odabrati ispis u bijelu boju na tamnim papirima i oplemeniti svoju vizitku klasičnim termo ili dubokim tiskom.