Posljednje gledano: 0 Proizvoda
  • 091 955 06 97 (pon-pet: 8.00-16.00)

Posjetnice - Die Cut (Štancanje s alatom)

Jedinstvene i kreativne posjetnice izrezane alatom za rezanje.

Ni produktov

Vizitke zaobljenih rubova i posjetnice nepravilnog oblika!

Izrezivanje s alatom za izrezivanje omogućuje da posjetnice poprime bilo koji oblik izvan standardnih pravokutnih dimenzija!



Posjetnice - Die Cut su skupina posjetnica koje se, za razliku od uobičajenog giljotinskog izreza, izrezuju na stroju za izrezivanje ili matricu. Die Cut - bušenje alatom za bušenje (bušilica) je postupak u kojem se koriste posebni alati koji se nazivaju bušilice, uz pomoć kojih bušilica velikom snagom pritišće materijal i izrezuje željene oblike iz tiskanog kartona.

Za bušenje posjetnica najčešće se odlučujemo kada želimo zaobljene rubove na posjetnici. U našoj ponudi moći ćete birati između 12 različitih oblika alata za bušenje. Posjetnice sa zaobljenim rubovima dostupne su u četiri grupe.
Prva je grupa Standard, gdje su standardni premazani ili nepremazani papiri dostupni u osnovnoj bijeloj boji, a u drugoj grupi, Kreativne posjetnice, nalaze se posebne ili tzv. kreativni papiri, s blagom strukturom u različitim nijansama boja, s metalik površinom u zlatnoj ili srebrnoj boji... U grupi 3D UV Spot i Metallic Foil posjetnica moći ćete odabrati opciju završne obrade reljefnom prozirnom tisak lakom ili metalik folijom u različitim nijansama boja.

Odaberite grupu posjetnica i prijeđite na konfigurator, gdje ćete kreirati posjetnice koje će odražavati vašu profesionalnost i jedinstvenost!