Posljednje gledano: 0 Proizvoda
  • 091 955 06 97 (pon-pet: 8.00-16.00)

Presavijene pozivnice

Presavijene ili višestruko presavijene pozivnice izvrsne su za događaje na kojima želite dodati više detalja!

Prikazujem 1 do 11 (od 11 proizvoda)

Ostali proizvodi

Otkrijte prestižne i ekskluzivne 3D Metallic pozivnice!

Digitalni termo tisak metaliziranom folijom je opcija tiska kojom možete postići nevjerojatne vizualne efekte koje je vrlo teško postići klasičnim tiskom. Luksuzni i privlačni efekti reljefne metalne folije nedvojbeno imaju jedinstven vizualni učinak koji zahtijeva pažnju.

Digitalni termo tisak na folije je relativno nova tehnologija tiska ili oplemenjivanja tiskovina, kod koje se svi grafički elementi dodatno otiskuju zlatnom, srebrnom ili metalik folijom u raznim nijansama boja. Čak i za ovu vrstu vrhunske dorade potrebna nam je glatka i mat površina papira koja se postiže prethodnom laminacijom.

Digitalni termo tisak je, za razliku od tradicionalnih tehnika, znatno brža i jeftinija opcija za oplemenjivanje tiskovina, jer ne zahtijeva izradu skupih klišea te je stoga pogodan za tisak malih i srednjih naklada.
U usporedbi s klasičnim termotiskom, valja istaknuti činjenicu da ova tehnologija ima određena ograničenja. Kao što je navedeno, za tisak je potrebna glatka površina (prethodna laminacija papira), a potrebno je obratiti pozornost i na grafičke elemente koje želite otisnuti.

Prilikom pripreme za tisak vrlo je važno uzeti u obzir činjenicu da je digitalni tisak na foliju u biti reljefno - konveksni tisak (cca. 0,4 mm), stoga ne preporučamo korištenje jako sitnih slova i tankih linija jer se može dogoditi da otisak neće biti dovoljno oštar.