Posljednje gledano: 0 Proizvoda
  • 091 955 06 97 (pon-pet: 8.00-16.00)

Presavijene pozivnice

Presavijene ili višestruko presavijene pozivnice izvrsne su za događaje na kojima želite dodati više detalja!

Prikazujem 1 do 11 (od 11 proizvoda)

Ostali proizvodi

3D Sleeking pozivnice su posebna vrsta pozivnica koje se uglavnom ne tiskaju klasičnim CMYK tiskom, već se pojedini dijelovi printa, poput teksta, logotipa ili ukrasnih elemenata, tiskaju metalik folijom.

Sleeking je suvremena digitalna tehnika koja omogućuje precizno i ​​ravnomjerno nanošenje metalne folije na papire odgovarajuće površine koju nije potrebno plastificirati.

Sleeking pozivnice tiskane su na visokokvalitetnom voluminoznom papiru baršunaste mat površine marke Gardapat 13, gramature 250 g/m2 koji je dostupan u bijeloj ili blago bež boji. Materijal daje pogodnu podlogu za precizan ispis reljefnog UV laka na koji se toplinom i pritiskom nanosi posebna metalik folija u različitim nijansama boja.

Za razliku od tradicionalnih tehnika, ova vrsta tehnologije je znatno brža i jeftinija opcija za oplemenjivanje tiskovina, jer ne zahtjeva izradu skupih klišea te je stoga pogodna za tisak malih i srednjih naklada.
U usporedbi s klasičnim termotiskom, valja istaknuti činjenicu da ova tehnologija ima određena ograničenja. Prilikom pripreme za tisak vrlo je važno uzeti u obzir činjenicu da je digitalni tisak na foliju u biti reljefno - konveksni tisak (cca. 0,4 mm), stoga ne preporučamo korištenje jako sitnih slova i tankih linija jer se može dogoditi da otisak neće biti dovoljno oštar.