Posljednje gledano: 0 Proizvoda
  • 091 955 06 97 (pon-pet: 8.00-16.00)

Pozivnice, čestitke, zahvalnice

Tisak rođendanskih pozivnica, tisak poslovnih pozivnica, tisak čestitki, tisak zahvalnica... Odaberite kategoriju koja vam odgovara!

Otkrijte kvalitetne pozivnice, čestitke i zahvalnice po Vašoj mjeri!

Pozivnice, čestitke, zahvalnice, pozivnice za vjenčanja, rođendanske čestitke, blagdanske čestitke, zahvalnice igraju ključnu ulogu u uspješnoj organizaciji događanja.



Pozivnice su prvi dojam koji će gosti steći o vašem događaju, stoga je važno da budu lijepo dizajnirane i kvalitetne. Nudimo širok izbor materijala za tisak i mogućnosti dorade za izradu savršenih pozivnica za vaš događaj.

U Demago Printu nudimo elegantna rješenja za sve prigode uz suvremene tehnike tiska. Naše elegantne pozivnice savršene su za svaku priliku, od vjenčanja i rođendana do korporativnih događaja.

Osim odabranog formata pozivnice, možete odabrati i kuverte koje će finalni otisak zaokružiti u izvrstan proizvod koji ćete sa zadovoljstvom predati svojim uzvanicima. Kuverte i pozivnice mogu se kombinirati po želji. Ako ste tradicionalniji, svakako će vam se svidjeti da su i pozivnica i kuverta izrađene od istog materijala.
Pozivnice i čestitke možete jednostavno naručiti putem online aplikacije već od 10 kom. Online aplikacija omogućuje, osim odabira raznih opcija, točan izračun troška odnosno cijene tiska pozivnica. Možete birati između pristupačnih standardnih pozivnica koje se tiskaju na normalnim papirima, možete se odlučiti za tisak na posebnim ili kreativnim papirima, a ako organizirate vrlo važan događaj možete odabrati premium pozivnice koje su po želji oplemenjene 3D UV Spot lakom, metalik folija, klasični termo tisak, slijepi tisak,...

Kako bismo olakšali odluku, izbor pozivnica podijelili smo u nekoliko potkategorija, a za svaku od njih možete pročitati kratki opis. U slučaju dodatnih pitanja, naravno, dostupni smo Vam putem telefona, e-maila ili online pomoći svakim radnim danom od 8 do 16 sati.







Pozivnice, čestitke, zahvalnice - Standard

 

Ova vrsta pozivnice je najpovoljniji izbor, a ujedno je i najjednostavnija po izgledu. Papiri koje koristimo za tisak standardnih pozivnica su premazani, nepremazani ili reciklirani papiri, gramature od 250g/m2 na više i mogu se tiskati jednostrano ili obostrano.

Opcijska laminacija pozivnica također je dostupna sa standardnom mat ili sjajnom laminacijom, kao i popularnom Soft-Touch laminacijom, koja je vizualno mat, ali je baršunasta i sofisticirana na dodir.

Standardne pozivnice dostupne su u klasičnim formatima, presavijene ili rasklopljene.
.







Pozivnice, čestitke, zahvalnice - 3D UV Spot

 

Jedna od mogućnosti oplemenjivanja tiskovina koju nudimo u tiskari Demago Print je 3D UV parcijalni tisak transparentnim reljefnim lakom. To je napredna tehnika ispisa koja se može koristiti za stvaranje trodimenzionalnog (3D) efekta na otisnutom materijalu koji dodaje dubinu i sjaj odabranim elementima dizajna, kao što su tekst, logotipi ili grafike. Budući da je debljina sloja laka cca 380 µm, lako se može osjetiti čak i pod prstima.

Ovaj način dorade posebno je pogodan za tisak na glatke površine, pa se prije procesa tiska 3D transparentnim lakom otisnuti papir plastificira mat, antiscratch ili soft touch plastifikacijom. Kao i tisak, 3D UV spot lakiranje može biti jednostrano i obostrano, a može se lakirati više različitih grafičkih elemenata.

Jedino ograničenje ovdje je debljina linija koje želite slikati. Imajte na umu da nanošenje UV sjajnog laka ima toleranciju od približno ± 0,5 mm, stoga se ne preporuča nanošenje na vrlo male tekstove ili tanke linije, jer vam u tom slučaju ne možemo jamčiti savršenu registraciju!







.

Pozivnice, čestitke, zahvalnice - 3D Metallic Foil

 

Naravno, tu su i razni specijalni efekti pomoću kojih se može postići WOW EFEKAT. Jedan od njih je svakako digitalni termo tisak metaliziranom folijom, s kojim možete postići nevjerojatne vizualne efekte koje je vrlo teško postići tradicionalnim tiskom. Luksuzni i privlačni efekti reljefne metalne folije nedvojbeno imaju jedinstven vizualni učinak koji zahtijeva pažnju.

Digitalni termo tisak sa folijom relativno je nova tehnologija tiska ili oplemenjivanja tiskovina, kod koje se svi grafički elementi dodatno otiskuju zlatnom, srebrnom ili metalik folijom u raznim nijansama boja. Čak i za ovu vrstu vrhunske dorade potrebna nam je glatka i mat površina papira koja se postiže prethodnom laminacijom.

Digitalni termo tisak je, za razliku od tradicionalnih tehnika, znatno brža i jeftinija opcija za oplemenjivanje tiskovina, jer ne zahtijeva izradu skupih klišea te je stoga pogodan za tisak malih i srednjih naklada.

U usporedbi s klasičnim termotiskom, valja istaknuti činjenicu da ova tehnologija ima određena ograničenja. Kao što je navedeno, za tisak je potrebna glatka površina (prethodna laminacija papira), a potrebno je obratiti pozornost i na grafičke elemente koje želite otisnuti.

Kod pripreme za tisak vrlo je važno uzeti u obzir činjenicu da je digitalni tisak sa folijom u biti reljefno - konveksni tisak (cca. 0,4 mm), stoga ne preporučam korištenje jako sitnih slova i tankih linija, jer se može dogoditi da otisak folije neće biti dovoljno oštar. Čitaj više

.







Pozivnice, čestitke, zahvalnice - Creative

 

Pozivnice grupe Creativ tiskaju se na takozvanim kreativno-dizajnerskim papirima. To su papiri koji se ističu bilo bojom ili strukturom. Tko god odabere ovaj papir sigurno želi biti jedinstven. Kreativne papire u osnovi možemo podijeliti na papire u boji, strukturirane i metalik papire. Među najpopularnijima su nedvojbeno metalizirani papiri koji pozivnici daju nešto više.

U ovoj čestitki potrebno je istaknuti dvije stvari. Prvi se odnosi na plastificiranje čestitki, jer ta opcija nije dostupna, jer jednostavno nema smisla, jer biste plastificiranjem uništili upravo ono zbog čega ste se odlučili za kreativni papir, strukturu papira, metalik efekt, sjajni odraz itd. S plastificiranjem, na pr. čestitke ispisane na metaliziranom zlatnom papiru, izgubile su zlatni odsjaj i time možemo postići i suprotan efekt kakav smo željeli.

Sljedeća stvar je pokrivenost bojom. Treba istaknuti da što su veće prekrivene obojene površine, to se izvorna boja manje vidi. strukturu papira, stoga predlažemo da prilikom oblikovanja izbjegavate velike nanose boja jer će samo tako papir ostati u svojoj savršenosti.
.







Pozivnice, čestitke, zahvalnice - 3D Sleeking

 

Sleeking pozivnice su posebna vrsta pozivnica koje se u pravilu ne tiskaju klasičnim CMYK tiskom, već se pojedini dijelovi tiska poput teksta, logotipa ili ukrasnih elemenata tiskaju metalik folijom. Sleeking je suvremena digitalna tehnika koja omogućuje precizno i ​​ravnomjerno nanošenje metalne folije na papire odgovarajuće površine koju nije potrebno plastificirati.

Sleeking pozivnice tiskaju se na visokokvalitetnom voluminoznom papiru marke Gardapat 13, gramature 250 g/m2 koji je dostupan u bijeloj ili blago bež boji. Materijal daje pogodnu površinu za precizan tisak reljefnog UV laka, na koji se toplinom i pritiskom nanosi posebna metalik folija u različitim nijansama boja.

Za razliku od tradicionalnih tehnika, ova vrsta tehnologije je znatno brža i jeftinija opcija za oplemenjivanje tiskovina, jer ne zahtjeva izradu skupih klišea te je stoga pogodna za tisak malih i srednjih naklada.

U usporedbi s klasičnim termotiskom, valja istaknuti činjenicu da ova tehnologija ima određena ograničenja. Prilikom pripreme za tisak vrlo je važno uzeti u obzir činjenicu da je digitalni tisak na foliju u biti reljefno - konveksni tisak (cca. 0,4 mm), stoga ne preporučamo korištenje jako sitnih slova i tankih linija jer se može dogoditi da otisak neće biti dovoljno oštar. Čitaj više.
.