Posljednje gledano: 0 Proizvoda
  • 091 955 06 97 (pon-pet: 8.00-16.00)

Pozivnice Hot Foil (Klasični foliotisak)

Tisak pozivnica uz mogućnost odabira foliotiska sa metalik folijama. Standardni ili vrhunski dizajnerski papiri.

Tisak pozivnica klasičnim foliotiskom koji će zadiviti vaše goste svojom elegancijom i prestižom!

Odaberite boju koja najbolje odgovara vašem dizajnu i temi događaja. Metalne folije poput zlatne, srebrne i brončane su klasičan izbor za elegantan izgled!



U suvremenom svijetu, u kojem dominiraju digitalne komunikacije, fizičke pozivnice zadržavaju svoju posebnu draž i značenje. Osobito kada se radi o važnim događajima kao što su vjenčanja, rođendani, godišnjice i poslovni događaji, osobni pečat je neizostavan.

Među raznim tehnikama tiska koje omogućuju izradu luksuznih i prestižnih pozivnica svakako se ističe klasični termo tisak. Vrući tisak folijom, poznat i kao zlatotisak, tehnika je tiska koja uključuje korištenje topline, pritiska i folije za stvaranje sjajnih metalnih efekata na papiru ili kartonu.

Ovaj proces omogućuje precizan prijenos filma na odabrane dijelove dizajna, stvarajući atraktivne i prestižne naglaske. Za razliku od digitalnog tiska, termo tisak je sporiji jer je za termo tisak prethodno potrebno izraditi kliše (matricu).

Kliše je najčešće izrađen od metala (mjedi) i ima ugravirane dijelove koji uz pomoć topline i pritiska lijepe foliju ili prenose odabrane dijelove dizajna na papir. Višak folije se uklanja, ostaju vidljivi samo dijelovi dizajna koji su obloženi folijom.
U našoj ponudi pozivnica s toplinskim tiskom dostupne su dvije kategorije: Standard i Creative.

U kategoriji Standard dostupni su standardni premazani i nepremazani papiri, dok su u kategoriji Creative dizajnerski papiri koji se ističu bilo bojom ili strukturom. Tko god se odluči za ovaj papir sigurno želi biti jedinstven. Kreativne papire u osnovi možemo podijeliti na papire u boji, strukturirane i metalik papire.

Osim odabranog formata pozivnice, možete odabrati i kuverte koje će finalni otisak zaokružiti u izvrstan proizvod koji ćete sa zadovoljstvom predati svojim uzvanicima. Kuverte i pozivnice mogu se kombinirati po želji. Ako ste tradicionalniji, sigurno će vam se svidjeti da su i pozivnica i kuverta izrađene od istog materijala.