Posljednje gledano: 0 Proizvoda
  • 091 955 06 97 (pon-pet: 8.00-16.00)

Obične papirnate vrećice - Budget

Vrećice za kupnju, papirnate vrećice s logotipom, biorazgradive vrećice za kupovinu, ekološke vrećice.

Obične papirnate vrećice s ručkom iznimno su praktičan, estetski i održiv izbor za svakoga.

Njihovom upotrebom možemo smanjiti svoj ekološki otisak, podržati lokalna poduzeća i potaknuti širu ekološku svijest. Sljedeći put kad vam zatreba torba, razmislite o prelasku na papir – naš planet će vam biti zahvalan!



U današnjem ubrzanom tempu života, gdje se sve vrti oko jednostavnosti i udobnosti, sve je više ljudi svjesno važnosti održivih odluka. Jedna od najjednostavnijih, ali iznimno učinkovitih promjena koju svatko može učiniti jest korištenje običnih papirnatih vrećica s ručkom. Ove torbe nisu samo praktične, već su i iznimno prijateljske prema okolišu.

Obične papirnate vrećice s ručkom izrađene su od obnovljivih izvora, što znači da ne doprinose uništavanju okoliša na isti način kao plastične vrećice. Papir je biorazgradiv i može se reciklirati, čime se smanjuje količina otpada na odlagalištima. Odabirom papirnatih vrećica izravno doprinosimo smanjenju onečišćenja i očuvanju prirodnih resursa.

TOve torbe nisu samo ekološki prihvatljive, već su i estetski privlačne. Dostupni su u različitim veličinama, što im omogućuje korištenje u različitim situacijama - od kupnje u trgovini do nošenja darova. Ručke osiguravaju udobno nošenje, što je posebno pogodno za teže predmete. Svojim jednostavnim i elegantnim dizajnom prikladne su za sve i svaku priliku.
U tiskari Demago Print nudimo kvalitetan tisak i izradu običnih papirnatih vrećica za pakiranje. Vrećice su izrađene od prirodnog kraft papira gramature 100 g/m2, smeđe odn natur ili u bijelom. Papir ima oznaku FSC što znači da je dobiven iz održivo gospodarenih šuma, a vrećica se nakon upotrebe može reciklirati.

Tiskamo ih tehnologijom flekso tiska koja je pogodna za tisak vektorske grafike (npr. logo tvrtke, tekst...), a tisak je moguć samo u jednoj ili dvije boje, na jednoj strani vrećice ili obostrano istom motiv!

Proces naručivanja je jednostavan i brz. Jednostavno odaberite veličinu vrećice koja vam odgovara, boju materijala za tisak, broj boja i količinu. Iskoristite priliku personaliziranog tiska na vrećice jer ćete na taj način uz niska ulaganja ojačati i promovirati svoj brend.